Schietstand

Erkenningsnummer 13/2009/21   aansluitingsnummer VSK 02/432       

 


Wij zijn een klasse A schietstand gelegen in het centrum van Geel. Als erkende schietstand zijn wij aangesloten bij het VSK ( nr 432 ) Opgericht op 11-11-1994 behoren wij ondertussen tot de grootste clubs van het land.

Lidy's Shootingclub is een club voor pistool, revolver en karabijn licht kaliber. (.22 lr, 6.35 mm, 7.65 mm, 9 mm Para, .38 spec, .357 mag, .44 mag, ... ) De stand beschikt over 5 banen van 25m en één van 12m. In onze kantine kan rustig wat nagepraat worden met de collega schutters. Buiten de normale openingsuren worden er ook regelmatig extra wedstrijden en activiteiten georganiseerd. ( bowling pin, riot shoot, ... )

Voor beginnende schutters hebben wij ervaren monitors die u begeleiden bij uw eerste stappen in de schietsport. Ook voor het behalen van een sportschutterslicentie of model 4 helpen zij u doorheen het proces.

Kaliber .357 mag, en alle zwaardere kalibers mogen enkel de 2de DINSDAG en 4de VRIJDAG van elke maand geschoten worden tot 21u.

Indien u belangstelling hebt, kom gerust eens langs. Wij zullen u graag met raad en daad bijstaan. Denk er aan dat ieder lid bij aansluiting een "uittreksel uit het strafregister" ( minder dan 3 maanden oud met de vermelding "lidmaatschap schietstand") moet afgeven dat in de club bewaard wordt.

   

Back to Top